Hvem er vi?

Hos GuestBox ApS har vi i mere end 10 år specialiseret os i intelligente løsninger indenfor turisterhvervet. Vi har udviklet en lang række booking- og billetsystemer samt pakkeløsninger for både udlejere, attraktioner, arrangører og destinationer. Derudover driver vi selv udlejningsvirksomhed, så vi ved hvad der skal til, og hvad der virker i dagligdagen. Vi følger meget tæt med i hvad der sker i erhvervet, hvilke tendenser man ser, og hvad der skal til for at tiltrække gæster. Deres behov udvikler sig løbende, og det de lagde vægt på for fem år siden er helt anderledes nu. Det kræver at man hele tiden holder sig ajour, og det bestræber vi os på.

Vores målsætning er altid at lave intelligente og effektive løsninger, så vi kan få flest muligt bookinger for vores kunder, og samtidig fjerner så meget arbejde som muligt, ved at automatisere og digitalisere processer.

Holdet bag GuestBox

Vi er en gruppe medarbejdere med mange års erfaring indenfor turisterhvervet og digital markedsføring og salg.

Vi har egne erfaringer med både feriehusudlejning, drift af bed and breakfast, og så har vi udviklet gode og sikre løsninger til området i rigtig mange år.

Derudover har vi beskæftiget os med markedsføring og salg på nettet siden det blev muligt, så vi ved hvad der virker og hvad der rører sig.

Flere bookinger, mindre bøvl.

At drive et udlejningssted er ensbetydende med masser af opgaver, og det er et stort arbejde at både tiltrække og servicere sine gæster.

Vores mantra er at vi skal hjælpe vores kunder med at få så mange kunder som muligt, og samtidig gøre det nemt og enkelt at administrere. Vi samler og koordinerer alle vigtige funktioner, så der er mindst muligt bøvl.

Få StayBox

Stop det svære arbejde og bliv en del af StayBox. Med StayBox kan du klare alle de daglige gøremål til dit feriehus nemt og enkelt.

Tilmeld nu