7% i bookingfee til os ved udlejning.
Gratis oprettelse, ingen binding.

Med StayBox betaler du kun når du får bookinger. Derudover er der ingen ekstra eller skjulte omkostninger

Opret ferieboligen gratis

Du opretter din feriebolig ved at oprette en gratis kundeprofil hos os. Vi har gjort det nemt for dig at indtaste de oplysninger som gæsterne har brug for, og du kan også lægge gode billeder op.

Du vælger selv hvornår og i hvor mange uger din feriebolig skal være til leje.

Vælg hvor ferieboligen skal markedsføres

Herefter får du din egen bookingside, og du kan samtidig også vælge hvor du ønsker ferieboligen annonceret. Vi har aftaler med de største og mest effektive salgskanaler i Danmark og i udlandet.

Vi opkræver betalingen for dig

Når der kommer bookinger sørger vi for at kommunikationen mellem dig og lejeren. Vi bruger vores betalingssystem og tager imod pengene fra lejer, så du slipper for at diskutere pris m.m. med lejer.

Når lejer har betalt får du besked og kan aftale ankomst mm med dine gæster.

Vi afregner automatisk til dig

Vi laver automatisk en overførsel til din bankkonto med lejebeløbet, minus vores 7% af lejen og det som en eventuel salgskanal skal have for at have fundet gæsten.

Vi sørger for du får skattefradrag.

Vi sørger for hvert år at indberette lejeindtægten, så der er helt rene linjer overfor Skat – og ikke mindst for at sikre at du får det skattefri fradrag på op til kr. 41.800,-

Få StayBox

Stop det svære arbejde og bliv en del af StayBox. Med StayBox kan du klare alle de daglige gøremål til dit feriehus nemt og enkelt.

Tilmeld nu